Prime Solutions Oy on IT-alan asiantuntija- ja projektipäällikkötehtäviin erikoistunut  yritys.Kauppalehden Menestyjä-merkki 2013

Yrityksen tavoitteena on parantaa projektien ja IT-kehityshankkeiden tuottavuutta ja mahdollistaa uusien teknologioiden käytön kytkemällä ne olemassa oleviin järjestelmiin. Haluamme luoda luottamukselliset ja pitkäaikaiset asiakassuhteet nöyrällä ja tuloksekkaalla työllä.

Henkilöstön vuosikymmenien kokemukseen perustuen tarjoamme ammattitaitoamme ohjelmistokehityksen määrittelyyn ja toteutukseen sekä teknisten laitealustojen ja arkkitehtuurien yhdistämiseen laitteistoriippumattomasti.

Toimialoista hallitsemme parhaiten terveydenhuollon. Pitkä kokemushistoriamme antaa meille kuitenkin edellytykset palvella myös muiden toimialojen asiakkaita yhtä ammattitaitoisesti.

Kaikkea emme kuitenkaan osaa. Paikkaamme resurssitarpeitamme ja tarvittaessa myös osaamistamme käyttämällä verkostomme alihankkijoita.

Tarkoituksenamme on kasvaa hallitusti erityisosaamisalueillamme; tulemmekin rekrytoimaan lisää kokeneita järjestelmämäärittelijöitä sekä projektipäälliköitä.

Yrityksen hallituksen muodostavat:

  • Henri Bergström, NASDAQ OMX
  • Mika Laine, Prime Solutions Oy
  • Raija Rahkila-Bergström, Prime Solutions Oy

Ota yhteyttä

Prime Solutions Oy
email: info[at]primesolutions.fi

Gold-AAA-logo-2015-FISuomen Vahvimmat